Bestudeer en Spaans

by j.batres

Bestudeer en Spaans Casa Xelajú Spanish School

 

Onze reis- en intensieve Spaans onderdompel programma in Guatemala, Quetzaltenango is gebasseerd op ´Whole language´ en traditionele methodes. Deze methodes dompelen de student onder in het aanleren van een nieuwe taal zonder daarbij uitsluitend gebruik te maken van het onthouden van grammatica.

In andere woorden, onze Spaanse school biedt u een leerervaring dat is gebasseerd op hoe wij onze moedertaal hebben geleerd van onze ouders, familie en de gemeenschap waarin we zijn opgegroeid.

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat studenten die een andere taal leren, gebruik makend van deze combinatie, de neiging hebben tot het langer behouden van de kennis omdat het ons lange termijn geheugen stimuleerd.

 Beoordelingen en ervaringen, lees waarom Casa Xelaju 100% klanten tevredenheid scoort. Volg ons op Facebook.

Om de hoogste onderwijskwaliteit te handhaven heeft Casa Xelajú ervoor gekozen om de normen van de ´American Council on the Teaching of Foreign Languages´ (ACTFL) te implementeren in ons lessysteem (deze normen worden tegenwoordig door duizenden universiteiten en scholen wereldwijd gebruikt).

Deze normen zijn een hulpmiddel waar onze huidige en toekomstige studenten baat bij hebben omdat we nauwkeuriger kunnen vaststellen wat het taalniveau en de ervaring is dat de student meeneemt.

Daarom is er geen verwarring en wordt er de eerste week geen tijd verspild om het Spaanse niveau van de student te meten.

Ons lessysteem is één-op-één onderwijs en onze Spaanse en Quiche (K´iche´) leraren en leraressen zijn intensief getraind om de student een actievere rol te geven in zijn of haar leerproces (´student centered instruction´).

Het resultaat is dat onze studenten actief betrokken zijn bij hun ervaring een taal te leren en dat verhoogt het vermogen om tijdens de les snel te leren.

Met 25 jaar rotsvaste ervaring in Spaans onderwijs met de hoogste academische normen en meer dan 10.000 tevreden studenten van over de hele wereld, is onze Spaanse school ervan overtuigd dat jouw ´Leer Spaans in Guatemala´ een geheel succes zal worden.

Ter aanvulling op onze algemene Spaanse lessen, bieden we ook: Spaanse test voorbereiding voor leraren / leraressen, gespecialiseerd en gevorderd Spaans, en Latijns Amerikaanse literatuur cursussen voor alle geinteresseerde studenten.

Casa Xelajú beveelt het aan om leermateriaal, zoals een tekstboek, mee te nemen waar je je prettig bij voelt.

Ons lesprogramma omvat:

  • 5 uur 1-op-1 Spaanse les, 5 dagen per week.
  • Privé studeerkamers vrij van lawaai of visuele afleiding en met een schitterend uitzicht over de stad.
  • Dagelijks ongeveer drie uur culturele activiteiten.
  • Gastverblijf bij een Guatemalteekse familie, 3 maaltijden per dag en een eigen slaapkamer.
  • Vertaling beschikaar.
  • Onbeperkt en gratis internetgebruik en goedkope internationale telefoongesprekken met gebruik van onze USA telefoon.
  • Lezingen, conferenties en vergoeding van gidsen.
  • Dagelijks gratis organische koffie, thee en brood gedurende de pauze.
  • Gratis toegang tot de bibliotheek van de school (meer dan 1000 boeken en een video verzameling van ongeveer 200 dvd´s, video´s en educatieve films).

* Wasservice en weeflessen zijn beschikbaar tegen een extra bijdrage.

Het Spaanse programma van Casa Xelajú is volledig geaccrediteerd door het Guatemalteekse Ministerie van Onderwijs.

Voor een beschrijving van de lesprogramma´s

Casa Xelajú biedt een breed scala aan gespecialiseerde Spaanse cursussen aan, op maat gemaakt voor jouw situatie. Hieronder tref je een aantal van deze cursussen aan.

Als je interesse hebt in gespecialiseerde lessen in een vakgebied welke hieronder niet vermeld staat, laat het ons dan alstublieft weten en we helpen je een programma te ontwikkelen dat precies gemaakt is om aan te sluiten op jouw specifieke behoeftes.

Feestdagen – Geen les

1 januari                               Goede Vrijdag

1 mei                                     25 juni *

15 september                    20 oktober *

1 november*                     25 december

Na ontvangst van je online aanmelding voor ons programma zal je toegang hebben tot 20 pagina´s met gedetailleerde informatie en tips over reizen, kledingadvies, klimaat, aanbevolen leesmateriaal, etc.

[slideshow id=30]

 

You may also like